Återbruket presenterar: Naomi Images

Återbruket presenterar: Naomi Images

Sedan 2008 har Naomi Ominey Pongolini blivit ledd in i fotografins värld. Runt om i världen har hon fått chansen att återskapa fragment från några av de mest uttrycksfulla ögonblick i människors, och hennes egna erfarenheter i livet.
Hon är frilansfotograf sedan 2011, med bred inriktning så som porträtt, produkt, dokumentärt samt rese, landskap och natur. Naomi tar uppdrag främst i Malmö, men även runt om i Sverige och världen.

"Fotografi fångar ett ögonblicks fragment från tiden och kan förändra livet genom att behålla den för evigt. Det ger oss chansen att återuppleva gamla minnen, öppna våra vyer, spola tillbaka tiden och reagera med andra delat av verkligheten. Ett sant utbyte av sinnen."

I denna del av Återbruket kommer det finnas möjlighet att hyra en fullutrustad fotostudio och/eller kontorsplats. Hit kan man även komma om man behöver fotografier till sin verksamhet eller för personligt bruk. Senare i år kommer Naomi även hålla olika workshops inom fotografi för vuxna, ungdomar och barn.

No items found.