Fernandas Café & Konditori

PÅ återbrukade möbler, omgiven av palettblad och sticklingar i olika sorter. Och det är precis så hon vill att det ska vara. Här bjuds det på empanadas - peruanska piroger, tårtor och smakfulla små chokladpraliner.

Fernanda växte i stort sett upp i hennes mormors kök, i staden Piura i Peru. Mormor bakade smörgåsar och tårtor, som är något alldeles speciellt i Peru och det lärde sig Fernanda att baka redan som barn. Det konstnärliga skapandet och känslan för estetik fanns där redan då. Och kanske väcktes hennes dröm om ett eget café redan då för över 15 år sedan.

Flytten till Sverige gjorde att intresset för bakning svalnade. Men som vuxen kom längtan tillbaka och en utbildning inom bageri och konditori fick henne att ta på förklädet och sätta händerna i degen. Nu skapar hon allt från surdegsbröd och bakverk till magnifika tårtor och små praliner efter beställning. Idag har hon öppnat sitt eget café i lokalen Återbruket i Mobilia. Kom och njut av hennes bakkonst och mästerliga verk.Instagram

fernandascafekonditori

Se instagramflödet

Facebook

Fernandas Café & Konditori

Besök facebooksidan

E-postadress

marbaha102@gmail.com

Skicka ett mail

Telefonnummer

Ring direkt
No items found.

Fler butiker

Utforska de andra butikerna vi har på Återbruket Mobilia.