Skaparlyckan

Jag heter Anette Karbin och bor i Malmö. Jag är i en ålder då barnen är utflugna och jag har mer tid att göra verklighet av mina ideér. Jag har alltid skapat.  Sedan jag var riktigt liten. I papper, färg, garn, metall, keramik och tyg. Jag tycker om att använda det som finns hemma, eller det man hittar på loppis. Garn har dominerat min skaparvärld, men tyg har kommit starkt den senaste tiden. Jag jobbar med rättspsykiatri och bor sommartid i min kolonistuga utanför stan. På fritiden driver jag sedan 8 år tillbaka bloggen Skaparlyckan. Namnet kom till för att jag helt enkelt blir lycklig av att skapa. På bloggen delar jag med mig av mina idéer och inspirerar förhoppningsvis andra till att skapa.  

Jag är jätteglad över att ha fått möjlighet att vara delaktig i Återbrukets butik och sammanhang. Tycker mycket om tänket krig att minska konsumtionen och återanvända det vi redan har. Jag ser även fram emot att få hålla någon typ av kursverksamhet.

I min butik kan du hitta: Tygväskor och tygkassar. Mössor, vantar och sjalar. Elcykelbatteriväskor är en produkt som man inte hittar någonstans och som jag därför börjat sy.  Har fler produkter på gång som jag ännu inte tagit till butiken, som babynest, snuttedjur och cykelsadelvärmare, virkade cupcakes.


Hälsningar Anette Karbin, Skaparlyckan

E-postadress

Skicka ett mail

Telefonnummer

Ring direkt
No items found.

Fler butiker

Utforska de andra butikerna vi har på Återbruket Mobilia.