Burn Your Art

Burn Your Art är en designstudio som drivs av Victor Wall. Produkter skapas med hjälp av en Glowforge laserskärare. Maskinen kan skära och gravera i allt organiskt (trä, papp, papper, läder mm.) med en otrolig detaljrikedom. Tidigare har studions fokus främst legat på belysning och inredningsdetaljer, men ett nytt samarbete med en fotostudio har lett till att fotogravyr blivit en allt mer populär tjänst.

Hos Burn Your Art bjuds kunden in i skapandeprocessen. Istället för att producera en mängd produkter som bara står på en hylla och samlar damm, vill vi skapa kundspecifika föremål och konstverk. Sätt dig ner med vår designer, ta en kopp kaffe och förklara hur du vill att din lampa, tavla eller skål ska se ut. Kund och konstnär ritar tillsammans upp en design och när kunden är nöjd, skapar Burn Your Art en unik produkt, redo för upphämtning vid avtalad tid.

Kunder kan även ta med gamla föremål hemifrån och få dem up-cyclade. En gammal skärbräda som förlorat sin charm kan smyckas med ett graverat porträtt. Ett gammalt skåp kan få nya detaljer. Hos Burn Your Artär det fantasin som sätter gränserna.

Facebook

burnurart

Besök facebooksidan

E-postadress

burnyourart.laserdesign@gmail.com

Skicka ett mail

Telefonnummer

0702953096

Ring direkt
No items found.

Fler butiker

Utforska de andra butikerna vi har på Återbruket Mobilia.